+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


IDS Infomail

22.03.2024
Hlášení rozhlasu

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Možná ani nevíte, že včera 20. března oficiálně začalo jaro. Noc byla stejně dlouhá jako den. Určitě jste z nabídek v obchodech také zaznamenali, že se blíží Velikonoce. I my se přidáváme k trendu a přinášíme informace, jak bude o tomto největším křesťanském svátku jezdit veřejná doprava v našem kraji. Ještě než přijde Velký pátek, máme před sebou krásný víkend, který určitě řada z Vás využije k návštěvě Hustopečí a tamních rozkvetlých mandloní. Snad nezmrzly. Jenom upozorňujeme: Nejezděte tam z  Brna vlaky R13. Nebudeme posilovat autobusy mezi Šakvicemi a Hustopečemi. Využijte přímého pohodlného spojení vlaky Moravia linky S3, které jedou z Hlavního nádraží v Brně vždy 10 minut po celé hodině. Více informací najdete v příloze.

A nyní balíček několika málo změn v dopravě a výluk: v pondělí a úterý vždy dopoledne počítejte s náhradou vlaků S2 autobusy mezi Křenovicemi a Sokolnicemi. Od pondělí až do čtvrtka vždy dopoledne budou probíhat údržbové práce na trati mezi Bystřicí nad Pernštejnem a Novým Městem na Moravě. V úterý dopoledne pak probehne výluka na lince S82 mezi Znojmem a Olbramkostelem.

Na závěr ještě pozvánka do Břeclavi, kde v sobotu dopoledne proběhne velká předvelikonoční akce před kostelem sv. Václava.

A pokud byste se náhodou zajímali o veřejnou dopravu a chtěli změnit zaměstnání, zkuste se přihlásit na náš dispečink, kam hledáme komunikativní kolegyni či kolegu.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 10/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

21.3.2024

Přiložené soubory:
Infomail 2024-10.pdf