+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


IDS Infomail

24.05.2024
Hlášení rozhlasu

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

zase Vám posíláme přehled novinek IDS JMK.

Nejprve několik upozornění na výluky - od pátku do soboty se v Brně budou autobusy vyhýbat ulici Křižíkově. O víkendu pak DPMB bude opravovat koleje na Křenové v Brně - dotkne se to tramvají 8, 9, 10. V příštích dnech a týdnech prosím bedlivě ve večerní době studujte odjezdy linek S3, kvůli opravám tratě se minutově posunují. A poslední dopravní novinka je příjemná - pokud o víkendu pojedete do Bučovic na velkou akci LitavaPark, zajistíme pro Vás v noci odvoz mimořádným vlakem až do Brna.

A další novinky? Nabízíme místa pro Průvodčí IDS JMK do vlaků. Přihlaste se! Také máme na následující dva měsíce možnost brigád. Přinášíme též přehled muzejních nocí mimo Brno.

A bonbónek na závěr - přinášíme přehled historických parních a elektrických vlaků na víkend 15. a 16. června, už teď si můžete koupit jízdenku elektronicky. Udělejte to, místa není tolik.

----------------

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 19/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

23.05.2024

 

Přiložené soubory:
Infomail 2024-19.pdf