+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


IDS Infomail

31.05.2024
Hlášení rozhlasu

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

dnešní infomail je pořádně našlapaný informacemi a zajímavostmi. Zkuste si ho přečíst. Nastává nejzajímavější období roku s největším počtem akcí! Je škoda sedět doma. Dny jsou dlouhé, počasí příjemné a např. v Olešnici bude v sobotu večer nejlépe.

Nejprve několik upozornění na výluky - od neděle do půli srpna se mírně mění v Brně trasy linek 72, 75 a N94. Od soboty na delší dobu bude mírně změněna trasa linky 32. Do třetice Brno - o víkendu počítejte na Vinohradech s úpravami tras linek. V sobotu v Brně budou z ulice Husitské odkloněny linky 30, 44 a 67.  V pondělí a úterý vždy dopoledne pak počítejte s náhradou vlaků S61 mezi Bzencem a Mor. Pískem autobusy. A pořád pokračují večerní změny odjezdů linky S3 mezi Brnem a Tišnovem. Také přibylo zastávek krátkodobě bez obsluhy.

Dobrá zpráva je, že v sobotu večer v Brně - Komárově začíná ohňostrojné prelude. Je zajímavé se podívat zase na jiné místo.

A další novinky? Stále nabízíme místa pro Průvodčí IDS JMK do vlaků. Také máme na následující dva měsíce možnost brigád.

A několik bonbónů na závěr:

1) přinášíme podrobný přehled historických parních a elektrických vlaků na víkend 15. a 16. června, už teď si můžete koupit jízdenku elektronicky. Udělejte to, místa není tolik.

2) informujeme, že byly dokončeny dlouhodobé úpravy expozice na Mohyle míru, stojí za to tam vyjet na výlet.

3) v sobotu večer vyražte na tradiční akci Olešnická kytka - cestující s jízdenkou IDS JMK mají slevu na vstupném!

----------------

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

 

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 20/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

30.05.2024

Přiložené soubory:
IDS Infomail 2024-20.pdf