+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


IDS Infomail

14.06.2024
Hlášení rozhlasu

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Červen je měsíc, kdy se koná obrovské množství akcí. A svědčí o tom i rozsah dnešního infomailu. Největší prostor věnujeme Dnům dopravní nostalgie, kdy oslavíme 20 let IDS JMK a rok plného provozu Moravií. Zajeďte si do Kuřimi, která slaví 60 let povýšení na město, a v sobotu tam bude bohatý program - na nádraží bude vozit děti malá parní mašinka a u zámku bude zajímavá městská slavnost. Tam Vás dopraví historické autobusy. Ranní parní vlak z Brna do Kuřimi je už sice vyprodaný, ale budou jezdit parní vlaky mezi Tišnovem a Kuřimí, zejména na ty pozdější je místa dost. A kdo bude mít jízdenku na parní vlak Kuřim - Tišnov (nebo zpět), sveze se z Brna do Kuřimi zdarma jednotkou Moravia. Od pátečního odpoledne až do nedělního večera bude v Brně na náměstí Svobody stánek IDS JMK, kde se budete moci např. seznámit s novým automatem na jízdenky plánovaný nejen pro Moravie. A v sobotu večer budou opět ohňostroje na přehradě s možností odjezdu směr Kuřimsko, Tišnovsko linkou 302 a plejádou nočních spojů do celého kraje.

Samozřejmě máme i několik výluk, ale budou spíše drobnější. Zmíníme jen víkendové změny kvůli Rally na Hustopečsku, cyklistické akci na Kyjovsku a pozor od středy se chystá dlouhodobější výluka na lince S2 mezi Brnem hl.n. a Chrlicemi. Podrobnosti budou příští týden na webu.

Na závěr ještě upozorníme na novinku v rámci projektu Jezdi jednoduše - od soboty 15.6.2023 bude zjednodušeno odbavení na lince 302 jezdící mezi Kuřimí a Brnem, Bystrcí. Režim bude stejný jako v lince 304 - to znamená, že v pracovní dny od 5 do 20 hodin bude nástup všemi dveřmi s možností koupit jízdenku platební kartou ve validátoru. Mimo tuto dobu bude nástup jen u řidiče s kontrolou jízdního dokladu.

A pokud máte blízko k železnici, podívejte se na nabídky zaměstnání - hledáme nejen Průvodčí IDS JMK ale i pracovníky, kteří budou vlakové jízdní řády tvořit.

-------------

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

 

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 22/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

13.06.2024

Přiložené soubory:
Infomail 2024-22.pdf