+420 549 420 107
@  obecniurad@chudcice.cz
Obecní úřad Chudčice
Chudčice 220
664 71 Veverská Bítýška

VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH OBCE CHUDČICE


Hlášení rozhlasu 🔎

Platby za poplatky

Prosíme poplatníky, kteří dosud neuhradili poplatky za komunální odpad a psy, aby platbu uhradili bezhotovostně na účet  2023714339/0800.

Hotovostní příjem plateb bude možný až v květnu.

Plánované vypínání vysílání DVB-T

Plánované vypínání stávajícího vysílání DVB-T a přelaďování přechodové sítě DVB-T2 na finální kmitočty se odkládá. Změna se týká všech termínů na vysílačích České Budějovice - Kleť a Vimperk - Mařský vrch, plánované na 19. března a na vysílačích na jižní Moravě, Brno - Kojál, Hády, Barvičova a Mikulov - Děvín, které mělo zahájit přechod na DVB-T2 v úterý 31. března. O nových datech jednáme s ČTÚ a Ministerstvem průmyslu a obchodu, jakmile budeme mít harmonogram doladěný, budeme Vás o něm neprodleně informovat. 

 

Přijatá opatření k provozu České pošty

Přiložené soubory:
Přijatá opatření k provozu České pošty.msg

Covid-19 základní informace a doporučení pro občany

Přiložené soubory:
COVID-19 letak.pdf

Odečty vodoměrů

Vážení odběratelé,

 

Vodárenský svazek “Bítešsko“ nebude s ohledem na omezení kontaktu s lidmi v měsíci březnu provádět plánované odečty vodoměrů v obci Chudčice.

Tímto prosíme odběratele, aby v nejbližších dnech provedli samoodečet vodoměru a stav vodoměru nahlásili spolu se jménem a číslem odběrného místa  na telefonním čísle: 549 420 505 nebo emailem: vod.svazek@obecveverskabityska.cz

Děkujeme za pochopení a spolupráci!

<<<  <<  260 - 265 / 308  >>  >>>